Catalogus

HEA, een revolutionair nieuwe techniek! HEA is het beste van alle technieken samen. De Wagner HEA Control PRO van de High Efficiency Airless Control Serie is de opvolger van de Project Pro en de PowerPainter.

* Tot 55% minder spuitnevel 
* Tot 35% minder verfverbruik
* Mooiste spuitbeeld
* Eenvoudig in gebruik

Een ideale machine voor professionelen, die vaak middelgrote verf projecten hebben, zoals een huis, loods of klein bedrijfspand.  

Deze nieuwe techniek geeft nog een beter en voller spuitbeeld dan de huidige Airless techniek, de huidige hoogste standaard in de markt.

HEA combineert voordelen van diverse bestaande verfspuit technieken. Door de lage druk wordt de spuitnevel met ongeveer 55% wordt gereduceerd en is de verfspuit makkelijker hanteerbaar dan een “oude” standaard Airless verfspuit. Tevens is deze techniek meer vergevingsgezind, hierdoor zult u minder snel banen en strepen zien dan met de huidige Airless en HVLP techniek.

Wagner HEA 250M
- opbrengst: 1,25L p/m
- slanglengte: 9m

Wagner HEA 350M
- opbrengst:1,5L p/m
- slanglengte: 15m

De HEA 250M kan eventueel met POSTNL worden toegestuurd en weer bij u thuis worden opgehaald voor 50,- euro extra, dit alleen in combinatie met een midweek of weekend en vooruit betalen via iDEAL + 100,- euro borg.


| Meer

Video('s): Introductie


Verschil HEA


Setup
Opties:
Prijsinformatie:
Prijs per periode:
€ 50,00
Aantal: Bestellen
LET OP...! Wij zijn verhuisd naar de Rottekade 2a te Zevenhuizen.