Catalogus

HEA, een revolutionair nieuwe techniek! HEA is het beste van alle technieken samen. De Wagner HEA Control PRO van de High Efficiency Airless Control Serie is de opvolger van de Project Pro en de PowerPainter.

Let op! Wij verhuren deze verfspuit alleen voor verf en latex op waterbasis.

* Tot 55% minder spuitnevel 
* Tot 35% minder verfverbruik
* Mooiste spuitbeeld
* Eenvoudig in gebruik

Een ideale machine voor professionelen, die vaak middelgrote verf projecten hebben, zoals een huis, loods of klein bedrijfspand.  

Deze nieuwe techniek geeft nog een beter en voller spuitbeeld dan de huidige Airless techniek, de huidige hoogste standaard in de markt.

HEA combineert voordelen van diverse bestaande verfspuit technieken. Door de lage druk wordt de spuitnevel met ongeveer 55% wordt gereduceerd en is de verfspuit makkelijker hanteerbaar dan een “oude” standaard Airless verfspuit. Tevens is deze techniek meer vergevingsgezind, hierdoor zult u minder snel banen en strepen zien dan met de huidige Airless en HVLP techniek.

Wagner HEA 250M
- opbrengst: 1,25L p/m
- slanglengte: 9m

Wagner HEA 350M
- opbrengst:1,5L p/m
- slanglengte: 15m
 

Welke verfsoorten kan ik allemaal verspuiten met de HEA Control Pro 350 M?
Histor Monodek geeft uit ervaring een minder bevredigend resultaat met de HEA toestellen. Hiermee willen wij niets afdoen aan de kwaliteit van deze latexsoort, het is enkel de combinatie met verfspuiten die niet ideaal is gebleken. Structuurverf is daarentegen niet verwerkbaar door deze verfspuit.

Daarnaast is deze verfspuit geschikt voor de volgende soorten verf:

  • Dispersie- en latexverven voor binnenshuis en buitenhuis. (weerbestendige muurverf)

| Meer

Video('s): Introductie


Verschil HEA


Setup
Opties:
Prijsinformatie:
Prijs per periode:
€ 50,00
Aantal: Bestellen
LET OP...! Wij zijn verhuisd naar de Rottekade 2a te Zevenhuizen.